dinsdag 3 maart 2009

MUZIEK


Nachtelijke escapades kunnen soms wel verkeerd aflopen, als er niet paal en perk gesteld wordt op het alcoholisch verbruik van dranken en de tijd voor de werkende medemens (al kunnen we onszelf veel wijsmaken op dit vlak). En ja, dan komt er toch wel veel lulkoek naar boven drijven. Maar laten we toch stellen dat dEUS gewoon geweldig is.

België is te klein voor deze groep. We hebben het reeds eerder eens vermeld. En het komt steeds terug op hetzelfde. Nederlanders zijn jaloers op de Belgische muziekscène. En wat doen wij zelf? Sorry Milow, maar 'eat your heart out'. Reeds in 1993 verscheen de prachtige EP 'Zea' van onze - toch wel stilaan het godendom bereikende - dEUS. Ondertussen, vijftien jaar later, staan zij er nog steeds. Met vernieuwende, adembenemende, bedwelmende muziek.

Laten we onze idolen eren. Mijnheer Barman, als u een sigaret wilt opsteken om uw noodzakelijke behoeften te bevredigen, doe dit a.u.b. dan, ook al is het tijdens één of andere mia-uitreiking. Het volk weet niet beter... Onze excuses.

1 opmerking:

Anoniem zei

http://www.youtube.com/watch?v=m3XG2oSpBa4&feature=related